Rekrytering Kontrollansvarig/Besiktningsman/Projektledare

Om tjänsten
Våra kunder växer och många nya kunder efterfrågar våra tjänster. Därför söker vi nu ett flertal personer som vill arbeta med besiktningar, kontrollansvar, projektledning eller byggledning.

Stiba är ett fristående konstruktionsföretag sedan sjuttio år tillbaka. Vi utför byggnadskonstruktioner och kompletterande tjänster för byggherrar, entreprenörer och materialleverantörer. Typiska projekt är bostäder, logistikhallar, industrier, skolor, affärslokaler, sjukhus och idrottsanläggningar.
Hos oss hittar du kreativa konstruktörer med bred allmänkompetens och djup spetskunskap inom sina områden. Vårt mål är att leverera så enkla och användbara lösningar som möjligt, för att byggprocessen ska uppfylla samtliga krav.

Arbetsuppgifter
På Stiba kommer du att få möjlighet till stor variation i ditt arbete. Du kommer arbeta med besiktningar, kontrollansvar, projektledning eller byggledning.
Din tjänst anpassar vi efter den inriktning eller kombination av inriktningar som du känner passar dig bäst. Vår styrka är att utnyttja varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Vi tror att det bästa för alla är att du arbetar med det du trivs bäst med.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en bred byggkompetens. Erfarenhet av entreprenadbranschen är meriterande.

Som person är du stabil, strukturerad och trygg i dig själv. Du måste känna dig trygg i att bl.a leda besiktningar och möten och ta beslut i olika situationer. I din roll kommer du vara ett av Stibas ansikten utåt mot beställare, projektledare och byggnadsinspektörer.

Du bör vara prestigelös och trivas med att arbeta tillsammans med kollegor och kunder. Hos Stiba gör vi vårt yttersta för att förenkla för våra kunder.
Arbetsbelastningen kan vara varierande och det krävs därför att du är anpassningsbar och kan hantera både lugna och stressiga situationer.

Vi har projekt i bl.a. Borås, Göteborg, Malmö och Stockholm vilket kommer innebära resor. Körkort är ett krav för tjänsten.

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur just du skulle kunna passa in på Stiba.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi ser gärna att du som söker kan börja snarast men tar självklart hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Välkommen att skicka din ansökan redan idag till jo@stiba.se!

Vid eventuella frågor tveka inte att kontakta:

Joakim Österlund
033-233395
0705-233395
jo@stiba.se