Rekrytering Konstruktör

Om tjänsten
Våra kunder växer och många nya kunder efterfrågar våra tjänster därför söker vi nu ytterligare konstruktörer.

Stiba är ett fristående konstruktionsföretag sedan sjuttio år tillbaka. Vi utför byggnadskonstruktioner och kompletterande tjänster för byggherrar, entreprenörer och materialleverantörer. Typiska projekt är bostäder, logistikhallar, industrier, skolor, affärslokaler, sjukhus och idrottsanläggningar.
Hos oss hittar du kreativa konstruktörer med bred allmänkompetens och djup spetskunskap inom sina områden. Vårt mål är att leverera så enkla och användbara lösningar som möjligt, för att byggprocessen ska uppfylla samtliga krav.

Arbetsuppgifter
På Stiba kommer du att få möjlighet till stor variation i ditt arbete. Eftersom vi utför arbeten åt både entreprenörer, byggherrar och leverantörer kommer du som konstruktör hos oss att få arbeta i olika typer av projekt och konstruktionsmaterial. Vi arbetar med allt från stora komplexa projekt i samarbete med stora beställare till små projekt åt lokala snickare. Hos oss hanteras alla typer av stommar så som trä, stål och betong.

Vår styrka är att utnyttja varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Hos oss får du stora möjlighet att utforma ditt eget arbete. Vi tror att det bästa för alla är att du arbetar med det du trivs bäst med.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad byggingenjör eller civilingenjör som har erfarenhet av liknande tjänst men även dig som är ny på arbetsmarknaden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du bör vara prestigelös och trivas med att arbeta tillsammans med kollegor och kunder. Hos Stiba gör vi vårt yttersta för att förenkla för våra kunder. Det gäller allt från att förenkla processerna för konstruktionsberäkningar och handlingar som ska tas fram, till att skapa kreativa lösningar för produktionen ute på bygget. Inget ska få stå i vägen för de bästa lösningarna.

Arbetsbelastningen kan vara varierande och det krävs därför att du är anpassningsbar och kan hantera både lugna och stressiga situationer.

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur just du skulle kunna passa in på Stiba.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi ser gärna att du som söker kan börja snarast men tar självklart hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Välkommen att skicka din ansökan redan idag till jo@stiba.se!

Vid eventuella frågor tveka inte att kontakta:

Joakim Österlund
033-233395
0705-233395
jo@stiba.se