STIBA_image_Jobb

Rekrytering Kontorsansvarig Receptionist

Om tjänsten
Vi söker en prestigelös kontorsansvarig receptionist till Stiba AB.

Stiba är ett fristående konstruktionsföretag sedan sjuttio år tillbaka. Vi utför byggnadskonstruktioner och kompletterande tjänster för byggherrar, entreprenörer och materialleverantörer. Typiska projekt är bostäder, logistikhallar, industrier, skolor, affärslokaler, sjukhus och idrottsanläggningar.
Hos oss hittar du kreativa konstruktörer med bred allmänkompetens och djup spetskunskap inom sina områden. Vårt mål är att leverera så enkla och användbara lösningar som möjligt, för att byggprocessen ska uppfylla samtliga krav.

Arbetsuppgifter
På Stiba kommer du att få arbeta brett med service och administration. I första hand ansvarar du för att kontoret fungerar på bästa möjliga sätt och ger service till besökare och medarbetare.

I praktiken innebär detta att du ansvarar för gemensamma ytor, dukar upp frukost och fika samt svarar i telefon. Du sköter alla ärenden som rör företagets lokaler och våra arbetsplatser. Dina arbetsuppgifter innefattar också mer kvalificerad administration där du hanterar och skriver besiktningsprotokoll och övrig projektadministration.

Kvalifikationer
Vi söker dig som jobbar med eller vill jobba med service och administration. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person är du mycket serviceinriktad, noggrann, positiv och administrativt lagd. Du har lätt för att skapa goda relationer och har god kommunikativ förmåga. Arbetsbelastningen kan vara varierande och det krävs därför att du är anpassningsbar och kan hantera både lugna och stressiga situationer.

Du gillar att fixa och hålla ordning i våra lokaler, och tycker det är roligt att göra det lilla extra för att få alla att trivas.

Du bör ha goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt och du har inga problem att ta emot och förmedla inkommande samtal på engelska.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är kl. 07:30 – 16:30 (1 timmes lunch). Vi ser gärna att du som söker kan börja snarast men tar hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Välkommen att skicka din ansökan redan idag till jo@stiba.se!

Vid eventuella frågor tveka inte att kontakta:

Joakim Österlund
033-233395
0705-233395
jo@stiba.se